Valborg

Hallå där! Slutade skolan tidigt idag, så hade bara 3 lektioner. På dem lektionerna hann vi ha ett oförberett prov och två utvärderingar, najs! Franskaprovet var sjukt svårt, men tror jag lyckades ganska bra ändå!
For hem med Emelie efter skolan och gjorde lunch, bakade pizza utan jäst, den svällde ingenting. Men den var god ändå, och vi gjorde ju helt entlig receptet...:)
 
Vi har varit fett effektiva, har lagat lunch, bakat en halv jordgubbscheesecake (inte klar än), fixat grillspett till kvällen och gjort en enkel fruktsallad på äpple, apelsin, hallon och ananasen som blev över från pizzan, nu ska vi fixa oss inför ikväll, och sen är vi klara för att fira valborg!
 
 
 
Ha en fin Valborg vänner! ♥

Give me summer

Både igår och idag tillbringades på kyrkan, igår var det först en stor konfaträff tillsammans med ca 4 andra konfagrupper och sen åkte vi till Ålidhemskyrkan där vi sov över. Vi bakade, lekte, åt, pratade, såg film och gjorde såna där kyrkosaker mm, det var riktigt kul faktiskt!
Lärde känna massor av trevliga personer också, så ser fram emot konfirmationen jätte mycket nu!
 
Är ensam hemma och fyller hela huset med Summer of '69 medan jag jobbar med slöjdarbetet, gammal låt men ändå asbra! Har verkligen mycket att göra nu innan lovet, men vill verkligen ut med gokarten nu när man tydligen kan köraa, och så vill jag ut och fota i det ljusa vädret och dem fina vårtecknen osvosv.
Taggar verkligen sommaren fetamycket nuu!
 
 
Bilder från i somras
 
Fick ingen lunch när vi var i kyrkan, så jag höll på att dö när vi åkte hem vid klockan tre... Men nu lever jag igen efter 2 middagar/luncher inom loppet av 2,5h! Ska nog gå och äta lite mer nu ändå, för säkerhets skull! :D (maaaat♥)
 
Hejdåå

TGIF

Tackar för fredag och taggar helgen! I helgen har vi konfaträff med övernattning, det kommer bli fett festligt :3 På tiisdag är det ju valborg, och vi slutar tidigt, och sen är vi lediga på första maj förstås! Har fullt upp båda dagarna, så antagligen kommer jag ha sjukt kul dem närmaste dagarna!
 
Hann inte blogga igår, för detta jobbade jag med igår kväll innan och efter träningen:
Man skulle välja en byggnad och sen göra en affisch med erbjudande
 
Redovisade bilden idag och sen efter lunchen  såg vi en sjukt skum dans på norrlandsoperan. Passade på att stanna på stan och kolla på skolavslutningssaker med syster, och testade även på Sh'bam, väldigt kul! 
 
See yaa later 
 

Almost famous

Hallå!
 
Livet rullar på bara bra nu! Var med i VF imorse, P4 var och intervjuade mig idag efter skolan (sänds imorgon 12.30) och SVT:s och TV4:as program var faktiskt riktigt bra! Dessutom tog Lilla Aktuellt med SVT:s inslag om mig  i dagens program. :D
Länkar: Västerbottensnytt Lilla Aktuellt TV4 Nyheterna
2:12 in i Lilla Aktuellt 1:30 och in i TV4:s program
  
Tänkte inte skriva mer om det nu utan tänkte visa bilderna på cupcakesen från våran lilla cupcakeskväll som jag tidigare sa, here u go:

 
 
 
Yummy

Bombnedslag

Förlåtförlåtförlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen!
Hade absolut ingenting på gång i lördags, så jag for in till stan och köpte nya byxor eftersom att mina gamla gått hål i grenen... Sen kom jag på den briljanta idén att jag skulle städa bort mina leksaker, tog liiiite längre tid än jag trott så jag har varit upptagen med det hela helgen. Upptagen med det nu också..
 
Bilder från i påskas, oredigerade
 
Idag har det hänt mycket, VF, SVT och TV4 var och intervjuade mig, så ska va med på TV ikväll, woopwoop! Det är lite komplicerat att förklara varför, men man kan kortfattat säga att jag ska jobba med att utveckla IT i Sverige med 7 andra ungdomar! Du kan läsa mer om det HÄR, HÄR och HÄR. Kanske länkar till reportagen om ni har tuur. Nu blir det att åka till simträningen! 
 
Ciaooo
 

Premiärinlägget

Hallådär! Detta blir det absolut första riktiga inlägget på denna blogg, och ni anar inte hur glad jag är över det! Skaffade bloggen för precis en vecka sen, och tills nu har jag jobbat på designen. Kodmallar och Stilmallar är inte direkt mina bästa vänner, men nu är jag i alla fall i klar med själva grunden för ett tag kan jag lova! 
 
I alla fall heter jag Jenny och jag är 14 år och jag älskar att fota, vilket bloggen mesta dels kommer bestå av, precis som det står i Om mig i menyn. Tänkte lägga in ett inlägg där jag skriver lite mer om mig, men tills vidare får ni nöja er mer det här uppe till vänster!
 
 
Är ledig idag, så har lyxat till det rejält. Började dagen med bärpannkakor och kvällen ska spenderas med tjejerna från klassen, nu ska jag baka dem fetaste och coolaste cupcakesen i hela världen med Hanna, Nelly och Julia, bilder kanske kommer sen!
 
Peaace