Egoboost

 
 
Canon EOS 600D EF-S 50mm 
Inställningar: 1/500 F1.8 ISO200

Take me back

Oj, vet inte ens vart jag ska börja. Har varit hemma från konfan sen i torsdags nu och har under dagarna försökt att ta igen förlorad tid och har därför umgåtts med många av mina kompisar. Har varit väldigt kul att träffa alla igen, men det är sjukt tråkigt att lägret är sluut:(
Att bestämma mig för att åka på konfalägret är ca det bästa beslut jag någonsin tagit! Vet inte vad jag ska börja att berätta om. Det har varit två helt underbara veckor, vi har lekt, skrattat, tävlat, fotat, badat, paddlat kanot, ätit, lekt och skrattat ännu mer och bara haft väldigtväldigt kul helt enkelt! Går inte att beskriva med ord allt roligt vi gjort, men kan i alla fall säga att det är värt varenda litet öre man betalar!
 
 
 
Imorgon ska jag träffa en stor del av alla från lägret igen, klarade inte ens av att vara ifrån dem en vecka... Sjukt taggad i alla fall, har saknat alla jättemycket redan!
 
Kraam

Konfirmation

Hejsan!
Måste tyvärr meddela att jag inte kommer kunna blogga igen förrän den 20 juni, var i helgen på gokarttävling, imorgon ska jag hjälpa Emma att fixa sig inför studentbalen och sen drar jag på konfaläger! På konfan kommer vi inte ha datorer, och knappt internet, så ni hajar mitt problem:) 
Har får ni några bilder jag tog på morgondaggen med mina mellanringar för några veckor sen:
 
 
 
Dem blev ganska mörka, men tycker det blev rätt effektfullt!
 
 
Ha det bra så länge!